DESZ JO13-3G neemt de punten mee naar huis

Auteur: Jose Kuiken.

Maandag 3 oktober | Een kort verslag van de wedstrijd van DESZ JO13-3G.

Al vrij snel in de wedstrijd krijgt Noah de kans op een counter en die maakt hij mooi af. 0-1.
Het spel gaat over en weer en beide partijen zijn om de beurt aan de bal. Dan heeft De Wijk een aanval en scoort de 1-1.
Uit een aanval krijgt DESZ een corner en direct daarna nog een. Luciana neemt de corner en de tegenpartij raakt de bal verkeert. 1-2.
Er volgen wat aanvallen voor De Wijk. Gelukkig zonder resultaat. Desz gaat weer in de aanval en uit een mooie actie van Daniek scoort ze zelf de 1-3.
De Wijk komt weer op en nu scoren ze wel. 2-3.
Het spel gaat leuk heen en weer. DESZ heeft wel wat moeite met buitenspel, maar de grensrechter vlagt ook wel veel.

Na rust komt het zonnetje ook nog een beetje door. We gaan goed van start en Jorn krijgt een mooie kans maar schiet op de paal. De aanval gaat over. De druk blijft op de helft van de tegenpartij. Jorn heeft nog een schot op doel maar ook die beland op de paal.
Er volgen nog meer kansen waarvan nog een goed scoot van Daniek op de keeper. Dan heeft de tegenpartij een kans met een counter. Simon komt goed zijn doel uit en voorkomt erger. Nu zijn wij weer aan zet met een hard scoot van Luciana. Deze wordt echter gestopt door de keeper. Niet terecht maar door een mooi shot van de tegenpartij staan we gelijk 3-3. Het spel gaat nu over en weer. DESZ heeft een goede aanval met Noah die een voorzet geeft. De tegenpartij schiet in eigen goal. We gaan door en Sander scoort de 3-5. Nu vasthouden. Een paar minuten voor tijd toch nog de 4-5. Het wordt nog even spannend maar dan is het tijd. Mooi gespeeld allemaal. De drie punten gaan met DESZ mee naar huis.