DESZ JO13-3G en Staphorst in balans

Auteur: Ruben Frank.

Donderdag 29 september | Om negen uur trapten we af op het hoofdveld. De tegenstander van DESZ JO13-3G? Staphorst JO13-3G. Een verslag van een speler.

Het team van Staphorst speelde goed maar door goed samenspel kon Ruben in de 9de minuut de openingstreffer maken. Vervolgens hadden verschillende kansen voor het doel maar de bal wilde er niet in. Volgens Trainer Willeke verschoof het doel elke keer J . Na nog een paar goede kansen voor beide teams gingen we met 1-0 de rust in.

In de rust kregen we aanwijzingen dat we meer op buitenspel moesten letten.

Staphorst kwam goed uit de kleedkamer en scoorden na rust vrij snel de gelijkmaker en waren de 2de helft sterker dan ons. In de 44 ste minuut wisten ze onze doelman voor de tweede keer te passeren en maakten ze de 1-2 .

Vlak voor het eind kregen we een hoekschop en door een eigen doelpunt van Staphorst werd het toch nog 2-2 en dat was de eindstand.

Volgende wedstrijd is uit tegen SJO WIJC JO13-2G.