DESZ JO13-2 wint op vechtlust van Alcides JO13-3

Auteur: Victor de Wit.

Dinsdag 11 oktober | Rond 7.40 uur moesten we aanwezig zijn bij DESZ voor de wedstrijd tegen Alcides JO13-3. De wedstrijd stond gepland om 8.45 uur

Binnen de eerste 5 minuten kregen we gelijk een corner tegen die werd helaas benut door de tegenpartij. Tiemen neemt mooi de bal daarna over het veld met zich mee maar helaas wordt Tijmen die het van hem overneemt onderuit gehaald. De vrije trap die ze hiervoor kregen werd genomen door Lars. Maar helaas belandde de bal in handen van de keeper. Er was nog een mooie actie van Jarno in gevecht met de tegenstander maar hier uit kon geen punt gepakt worden. Damian nam zijn taak als verdedigende middenvelder zeer serieus, hierdoor was het voor de tegenpartij moeilijk om te scoren. Ondanks het aanmoedigen van Pascal en Jarno, het grootste gedeelte van de eerste helft werd er over en weer gespeeld maar kwam er geen doelpunt uit voort.

We begonnen de tweede helft goed met overspelen. William en Demi konden de bal samen goed bij zich houden. Zij gaven een bal richting Britt, zij probeerde te scoren maar jammer genoeg ging de bal net naast. De tegenstander kreeg een corner, deze bal werd goed genomen en werd op goal geschoten. Door het goed optreden van Lukas werd een doelpunt voorkomen. Vlak hierna kreeg Tiemen de bal toegespeeld en rende hij richting doel, hij schopt nog net heel hard tegen de bal en wordt hierna onderuit gehaald. Maar de bal rolde 10 meter door zonder gestopt te worden door de tegenstanders en maakte hiermee de stand op 1-1.

Thomas pakte de bal af en passde de bal schitterend door naar Ruben. Deze wist de bal enige tijd in zijn bezit te houden maar moest hem jammer genoeg af staan aan de tegenstander. Stephan kreeg de bal aangespeeld en dribbelde naar voren maar helaas werd hij getackeld en kregen wij een vrije trap. Uit deze vrije trap scoorde Lars een schitterende goal over de muur heen. De voorsprong was een feit! 1-2. Victor nam 3 minuten voor tijd nog een mooie corner maar hieruit kwam geen doelpunt voort.

Het was een goede en gezellige wedstrijd, hopelijk kunnen onze jongens/meisjes dit vast houden.