DESZ JO13-2 weet niet te scoren in derby met Olympia'28

Auteur: Lisa van der Linden.

Zondag 24 september | Woensdagavond speelde DESZ JO13-2 thuis de laatste bekerwedstrijd tegen Olympia'28 JO13-1. Na twee uitwedstrijden mocht het team nu,voor een aantal spelers voor het eerst op het grote hoofdveld van DESZ spelen. Om 19.00 uur was de aftrap.

DESZ begon goed en binnen enkele minuten had DESZ al een kans op een doel punt. DESZ had inmiddels al veel geleerd tijdens de trainingen. De bal werd rond gespeeld en de spelers vonden elkaar en stuk beter dan tijdens de eerste wedstrijden. Helaas stond DESZ na 12 minuten spelen achter met 0-2. Het team werkte hard en een doelpunt van DESZ hing in de lucht.

Helaas had DESZ vanavond weinig geluk, de bal ging er maar niet in. Een mooi afstandsschot belande op de paal. In de eerste helft werd niet meer gescoord. Het was in de rust nog 0-2. Vol goede moed en ondersteund door een groot aantal supporters zetten het team van DESZ zich goed in. Een prachtige aanval werd mooi uitgespeeld en eindelijk lag de bal in het doel van Olympia. Maar helaas stond er een speler van DESZ buitenspel. Weer geen geluk. De spelers van DESZ werkten hard en uiteindelijk waren de krachten op en wist Olympia nog drie keer het doel te vinden. Eindstand 0-5.