DESZ JO13-2 verliest in Lelystad

Auteur: Damian Oosterkamp.

Donderdag 2 november | De jongens van DESZ JO13-2 moesten om 08:20 aanwezig zijn bij het sportpark van DESZ. Als dan iedereen aanwezig is kunnen we gaan afreizen naar Lelystad wat een reistijd is van 45 min. Als we daar zijn aangekomen kunnen de jongens direct omkleden en de warming up doen. Als dat is gedaan kan de wedstrijd beginnen.

Al gauw blijkt dat de jongens van Sv Lelystad beter waren! Er werd dan ook al gauw gescoord door Sv Lelystad de 1-0 en er volgde al gauw de 2-0, 3-0, 4-0 en de 5-0 voor de rust wat ook het mooiste doelpunt was van deze morgen.

In de rust probeerden de trainers de jongens nog bij de les te krijgen. Maar dat was tervergeefs want Sv Lelystad ging vrolijk verder met het maken van doelpunten, 6-0, 7-0 en 8-0 toen kreeg Sv Lelystad een penalty maar die werd gestopt door de keeper van DESZ. Maar het maakte Sv Lelystad niet uit, zij gingen daarna gewoon verder met het maken van doelpunten al gauw kwam de 9-0 en de laatste de 10-0 en dat was tevens de eindstand. Helaas koppies op DESZ JO13-2 en de volgende keer beter.

Ps, volgende keer jullie veters beter strikken voor de wedstijd want dit is nog wel eens een probleem in het veld!