Nieuws

DESZ JO13-2 sluit het seizoen af

Bekijk alle foto's!
Auteur: Pascal van Dijk. Foto's: 50

Zaterdag 3 juni | Voor de dames en heren van DESZ JO13-2 stond op 2 juni de laatste activiteit van het seizoen gepland. Een heuse wedstrijd tegen de ouders! Aangevuld met wat grote broers hadden beide teams een ruime selectie.

Het ging de hele wedstrijd gelijk op. Uiteindelijk stond het in de laatste minuut 3-4 in het voordeel van de ouders, met grote oud-vedettes in het team als Robert-Jan de Vries en Oscar van Dijk. De zeer goed fluitende scheidsrechter legde na een smerige overtreding van nummer 10 Nieborg de bal op de stip. Een penalty voor JO13-2! Een paar wedstrijden was al afgesproken dat onze keeper Lukas de volgende penalty zou mogen nemen. Dat deed hij dus ook, ware het niet dat hij keihard overschoot. De scheidsrechter zag echter dat er wat spelers te vroeg inliepen, waardoor de strafschop overgenomen moest worden. Toen had Lukas z'n zenuwen wel onder controle en schoot hij beheerst binnen. 4-4! Dat vond de scheidsrechter een mooie uitslag en hij floot ook gelijk af.

Na de wedstrijd werd de BBQ aangestoken en werd er nog gezellig nagepraat over het afgelopen seizoen. De DESZ JO13-2-quiz werd gewonnen door niemand minder dan Stephan Zoutman, die de felbegeerde Mc Donalds-pen in de wacht sleepte.


Advertentie

Bert Leistra Makelaardij Hasselt
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij Hasselt
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams