DESZ JO13-1D heeft geen kind aan HZVV

Auteur: Chris Schoonewelle.

Dinsdag 30 mei | Zaterdag 13 Mei speelde jongens van JO13-1D de laatste wedstrijd van dit seizoen tegen HZVV.

Het team moest het zonder Leon en Joel doen helaas maar werd versterkt door Victor de Wit. DESZ en de scheidsrechter waren al gereed voor de wedstrijd maar HZVV liet nog even op zich wachten. Uiteindelijk werd het startsignaal gegeven en ging de wedstrijd van start.

Na 6 minuten maakte Jelmer al de 0-1. DESZ was aan de betere hand maar kon het nog niet goed afmaken maar tot de laatste minuut voor de rust maakte Jona uit de vrije trap 0-2.

Na de rust ging Jona in het doel en toen maakte Ali ook direct 0-3. Toen maakten de jongens een vreugdebowldansje! Vervolgens maakte Jelmer een doelpunt uit een volley; dat was een heel mooi doelpunt, daarna scoorde Tim 2 keer en het was 0-6. Sven kon zo door de verdediging heen en puntte de bal in de kruising, stand kwam op 0-7.

Jona scoorde vervolgens uit een vrije trap, hij moest uit het doel komen om deze te nemen maar de stand werd daarop mooi 0-8. Daarna scoorde Ali de 0-9 doordat HZVV Ali er zo doorheen liet lopen dus dat was ook weer een mooi doelpunt. Dit was dan ook de eindstand van een mooie wedstrijd met veel doelpunten.