DESZ JO13-1 wint in spannend bekerduel van Olympia '28 JO13-1

Auteur: Milan Voerman. Foto's: 40

Zaterdag 25 september | Een verslag van de wedstrijd van 18 september. Het begon voor Desz niet geweldig want Olympia kwam op een zonovergoten zaterdagmorgen binnen 10 minuten op 0-2 voorsprong!

Gelukkig werd de 1-2 na een poosje gemaakt door Julian. Dat gaf weer wat moed en Desz kreeg/creƫerde daarna ook meer kansen, maar maakte ze niet altijd af. Na een kwartiertje scoorde Desz toch maar mooi even de 2-2! Na rust scoorde Desz gelijk de 3-2. En na tien minuten met veel kansen was daar de 4e goal voor Desz. Oeps, maar binnen enkele minuten daarna scoorde Olympia opnieuw en was het 4-3. De tweede helft was iets rommeliger, maar Desz maakte uiteindelijk toch de 5-3 met nog slechts drie minuten te gaan. Na een fout van de verdediging maakte Olympia de 5-4. Het was vreselijk spannend langs de lijn in die laatste minuten, maar Desz heeft uiteindelijk toch gewonnen! Desz is nu door in de beker en die zijn we van plan te gaan winnen!

We bedanken Henk Kuik voor de mooie foto's van de wedstrijd!