DESZ JO13-1 wint eerste competitiewedstrijd uit in De Wijk

Auteur: Koen Geertman.

Dinsdag 5 oktober | Een verslag van de wedstrijd van zaterdag 25 september. Eerste competitiewedstrijd van het seizoen.

Na 10 minuten corner voor De Wijk. Dan Desz met een prachtige bal naar voren, die wordt op de lat geschoten.

Na 15 minuten De Wijk bij goal van Desz. Snel is de bal weer bij het andere goal en naast, dan vrije trap Desz naast. Dan scoort Koen 0-1! Spel gaat verder. Dan corner voor Desz, komt niks uit. Dan nog een corner van Desz, wordt weggekopt, komt bij Lyam en schiet hem met een volley prachtig binnen 0-2! Dan is het rust. 10 minuten in de tweede helft, vindt De Wijk een weg naar 1-2. En dan corner Desz, komt niks uit. Bal gaat naar de middellijn, Desz verovert de bal, komt de bal bij Julian en Julian scoort 1-3! Spel gaat naar de helft van De Wijk, Desz verovert de bal, speelt naar het middenveld en een heerlijke lange bal op Julian en Julian maakt de 1-4! Dan schiet Desz nog een keer, keeper heeft hem dan wordt de wedstrijd afgefloten. Eindstand 1-4 voor Desz!

Bekijk hier nog meer foto's van deze wedstrijd.