DESZ JO13-1 weet inhaalwedstrijd in Emmeloord niet te winnen

Auteur: Vera Fix.

Maandag 17 april | Deze wedstrijd stond eigenlijk voor 11 maart op het programma. Maar door het koude weer en de witte velden van de sneeuw is de wedstrijd afgelast.

Vanavond 13 april, een mooie lenteavond, werd de wedstrijd ingehaald.

Met het eten amper achter de kiezen, verzamelde het team zich, samen met de begeleiding en enkele toeschouwers/chauffeurs, zich om 17.30 uur op het DESZ- terrein om te vertrekken richting SC Emmeloord.

Om 18.30 uur werd er afgetrapt. De doelpunten voor SC Emmeloord hingen meteen al in de lucht en er werden dan ook al verschillende kansen door ze gecreƫerd.

Na een moeizame eerste helft van DESZ stonden de jongens en meiden van DESZ al met 3-0 achter.

De rust heeft het team van DESZ goed gedaan, want ze kwamen een stuk gemotiveerder en sterker de kleedkamer weer uit. De rollen waren omgedraaid. SC Emmeloord kwam bijna niet meer op de helft van DESZ en nu hingen de doelpunten in lucht voor DESZ. Na een mooie assist van Ruben (F) op Brian werd er eindelijk door DESZ gescoord. Dit gaf de burger moed. Tegen het einde van de wedstrijd wist Lyam de bal uit een volley in het doel te krijgen. Helaas was de wedstrijd te kort om punten mee naar huis te nemen. Eindstand 3-2.

Met frisse moed (en shirts) op naar de wedstrijd van zaterdag. Thuis tegen Ruinerwold.