DESZ JO13-1 verliest van Ruinerwold JO13-1

Auteur: Bryan Post.

Maandag 13 februari | Na een goeie warming-up op een zonnige zaterdag morgen floot de scheidsrechter af en de wedstrijd begon.

Ruinerwold begon de wedstrijd goed, ze creëerden kansen maar deden er niks mee. Daarna kwam DESZ ook beter in de wedstrijd en creëerden ook kansen maar ook niks ging er in. 10 minuten voor rust kreeg Ruinerwold een vrije trap op een gevaarlijke plek voor de goal van DESZ, de scheids floot en hij nam de vrije trap die onderkant lat er n ging. Dit was de 1-0 voor Ruinerwold, daarna creëerden wij kansen maar weer ging die er niet in. De scheids fluit af en het was rust.

1e helft 1-0 Ruinerwold.

2e helft begint. Wij en de tegenstander creëerden allebei kansen maar toen viel de 2-0 voor Ruinerwold.

Daarna hebben we ons stekkertje laten knappen en ging Lyam Spijkerman geblesseerd van het veld af door een goeie sliding, maar hij kwam verkeerd terecht en heeft nu veel last van z'n linkervoet. Daarna ging het alleen nog maar slechter, toen viel de 3-0 en daarna ook de 4-0 voor Ruinerwold. Daarna kregen wij een vrije trap op een goeie plek en schoot Nina Bosma de 4-1 binnen en daarna scoorde Ruinerwold ook nog de 5-1 en de scheids fluit af.

Eindstand: 5-1 Ruinerwold