DESZ JO13-1 verliest van Olympia'28 JO13-1

Auteur: Marcel Rychlik. Foto's: 3

Maandag 20 maart | Deze ochtend moest DESZ JO13-1 om 8.45 uur thuis spelen tegen Olympia JO13-1. De dag begon goed met stralend voetbalweer. Dit team staat op dit moment bovenaan. En de vorige keer hadden we helaas dik verloren.

Olympia is aan het druk zetten. Hier komt een doelpunt van Olympia. Voor de rust is de stand 0-2.

Na de rust was Olympia eerst iets meer aan de bal en gelijk doelpunt gescoord. Ruben Fix heeft de voorzet kunnen geven naar Marcel, maar hij schiet helaas naast.

Bryan heeft bijna een doelpunt gescoord, maar de keeper van Olympia had een goeie redding. Er werden ook goede passes gegeven door de spelers aan elkaar. Paar goede acties gehad van Ivo en Nina.

Keano is goed bezig om de bal tegen te houden, maar een enkele keer komt hij toch in het doel terecht.

In de 2e helft hebben wij ook veel doelpogingen, maar er komt geen doelpunt uit, helaas. Eindstand 0-5

De 0-5 zullen we dan ook bij de volgende wedstrijd al lang weer vergeten zijn.