Nieuws

DESZ JO13-1 verliest thuis van Staphorst JO13-1

Auteur: Hans Nieuwboer.

Zaterdag 11 december | Desz moest aantreden tegen Staphorst. Bij winst op Staphorst komt DESZ op gelijke hoogte. Dus alle ingrediënten voor een mooie wedstrijd zijn aanwezig. Op een koud en bevroren sportpark staat vandaag de wedstrijd tegen Staphorst J013-1 op het programma. Na een goede toespraak kan de wedstrijd beginnen.

Staphorst begint sterk aan de wedstrijd en zet DESZ gelijk onder druk. Dit resulteert in de 5e minuut al in een grote kans voor Staphorst, maar Ferre weet met een knappe redding het doel schoon te houden. In de 14e minuut weet DESZ er goed uit te komen en na een goede pass van Boris wordt Koen in stelling gebracht maar de keeper van Staphorst redt goed. DESZ begint wat beter in het spel te komen wat in de 21e minuut weer een grote kans oplevert maar de bal van Koen komt net op het dak van het doel terecht.in de 26e minuut is het dan wel raak voor DESZ, door een goede onderschepping van Ivo komt de bal bij Julian terecht die de bal weer door kaatst naar Boris die mooi afwerkt 1-0.

In de tweede helft begint Staphorst sterk aan de wedstrijd, wat gelijk al een grote kans oplevert voor de tegenstander maar ook nu weer weet Ferre een knappe redding te maken. In de 39e minuut loopt Boris door de verdediging van Staphorst wat weer een grote kans oplevert maar het schot komt op de paal terecht. Maar 1 minuut later is wel raak en schiet Boris de 2-0 binnen. Niet veel later komt Staphorst dan toch met de aansluitingstreffer, een speler rommelt door de verdediging van DESZ en zet de stand op 2-1. Staphorst wordt dan wat sterker en begint meer druk te zetten wat in de 42e minuut weer een doelpunt oplevert 2-2. Staphorst blijft dan door drukken en de jongens van DESZ lijken wat moe te worden, waardoor Staphorst uiteindelijk de wedstrijd naar zich toe trekt. In de 49e en de 60e minuut scoort Staphorst nog twee keer waardoor de eindstand op 2-4 komt.

Volgende week staat de laatste wedstrijd voor de winterstop op het programma tegen FC Meppel laten we hopen op een mooie afsluiting.

Meer nieuws van DESZ JO13-1 >

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij Hasselt
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij Hasselt
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams