DESZ JO13-1 speelt na een sensationele wedstrijd gelijk tegen Urk JO13-2

Auteur: Herman van Dijk. Foto's: 6

Woensdag 12 april | In de morgen op het natte gras van Urk speelde DESZ met veel kansen gelijk tegen Urk. De scheidsrechter floot en de wedstrijd begon met een sterke start van Urk die na de aftrap direct naar voren gingen.

En na een kwartiertje op het veld was het dan ook raak voor Urk door een lage voorzet en een niet oplettende verdediging van Desz schoot de spits hem tegen de touwen en was de keeper kansloos,1-0 Urk.

En toen werden de elf van Desz langzaam wakker en begon ook met aanvallen maar een echt grote kans kwam er niet in eerste helft voor Desz terwijl Urk maar met kansen aan kwam en Desz een paar keer goed wegkwam met een bal op de lat en paal.

Eenmaal in de rust na een bemoedigende speech was Desz eindelijk in de wedstrijd en ging er vol tegen aan en meteen was dat te zien want na een kans van Urk werd Urk teruggedrongen naar eigen helft en kwam Desz aan aanvallen toe.

En na een paar kansen en een ongelukkige misser was het eindelijk raak voor Desz een heerlijke actie van Thiemo en hij maakte hem zelf af, een rustig balletje langs de keeper 1-1.

En na de gelijkmaker zat de wedstrijd even op slot, tot toen vlak voor het einde Desz en Urk beiden nog een keer flink aanzetten voor het winnende doelpunt maar die kwam er voor beiden niet.

Al met al verdiend gelijkspel en een enorm spannende wedstrijd.