DESZ JO13-1 simpel langs Olde Veste JO13-2

Auteur: Max van Dijk.

Vrijdag 6 december | Zaterdagmorgen was het vroeg vertrekken, we moesten naar Steenwijk voor de wedstrijd ;Olde Veste JO13-2 tegen DESZ JO13-1.

Om stipt 7.45 reed de stoet richting Steenwijk helaas was Thijs er niet bij wegens ziekte. Het was een koude ochtend want het had stevig gevroren maar toch waren de ouders massaal gekomen om de wedstrijd te kijken. Doordat Thijs ziek was moest er een vervanger voor hem worden gezocht, die was al snel gevonden. Bart "Onana" Marsman nam de rol van Thijs over wat hij gedurende de wedstrijd uitstekend deed. De 0 gehouden.... klasse Bart

Er was zelfs een "jarige job" langs de kant..Marcel Vos vierde zijn 31e verjaardag (geloof ik). De wedstrijd begon en het werd al snel 0/1 na een snoeiharde voorzet van Imre werd het via een speler van Olde veste een eigen doelpunt.

DESZ speelt goed en aanvallend voetbal en de tegenstander kan alleen maar achteruit toch levert het geen doelpunten meer op in de eerste helft.En moet DESZzelfs oppassen voor de counter want na een snelle uitbraak red de "inval" doelman goed.

De tweede helft begint op de zelfde manier en Desz blijft de betere ploeg. Dan na een goede aanval over links via Imre en Cas schiet Hugo op de lat(of de DEKLAT zoals sommige mensen het ook wel noemen). Uiteindelijk word het harde werken beloont met de 0-2 een slimme snelle corner van Sem op Milan die mooi binnenschiet. De heren en dame werken hard en we zien mooie combinaties af en toe.. Het word al snel 0-3 door een hard schot van Imre krijgt de keeper de bal niet onder controle en Hugo kan de bal binnen tikken. Vlak voor tijd word het nog 0-4 door Cas die de bal prachtig aangespeeld krijgt van Joey.

Dat blijft ook de eindstand....goed gespeeld DESZ JO13-1... op naar aankomende zaterdag.