DESZ JO13-1 neemt revanche op Staphorst JO13-1

Auteur: Chris Zeilemaker.

Zondag 6 maart | Zaterdag 5 maart stond de wedstrijd DESZ JO13-1 tegen Staphorst JO13-1 op het programma. Beide Teams moesten vroeg opstaan voor de wedstrijd op Sportpark de Cingellanden.

Staphorst mocht aftrappen en de bal werd gelijk verkeerd gegeven op de linksback van Staphorst, uit die fout creëerde DESZ gelijk al een aanval maar de bal gaat naast, jammer!

Niet vlak daarna krijgt DESZ een corner, Julian weet de bal recht voor Milan te plaatsen en Milan kopt de bal binnen 1-0! Er worden goede acties gemaakt maar helaas een paar keer buitenspel, Staphorst komt een paar keer voor de goal maar de kansen worden niet afgemaakt.

Vlak voor de rust scoort Julian een goal in de linkerhoek yes! 2-0. Maar Staphorst denkt dat kan ik ook, Staphorst maakt de 2-1. Rust.

De spelers komen het veld weer op en DESZ begint moeizaam, we komen minder voor de goal. Staphorst komt vaker bij de goal maar de verdediging laat het niet gebeuren dat ze eruit komen. Na vele aanvallen van Staphorst blijft DESZ nog in leven. In de laatste minuut wordt er achterin een fatale fout gemaakt waardoor de spits van Staphorst met een makkie kon binnen schieten, maar Chris slide de bal keihard weg waardoor Ferre de bal makkelijk kon oppikken en toen werd er afgefloten.

Yes! 3 punten erbij! Volgende week spelen we uit tegen SJO HH´97 JO13-1 om 10:30 uur.