Nieuws

DESZ JO13-1 KAMPIOEN REGIOCUP

Auteur: Marian Overmars.

Dinsdag 22 juni | Na een spannend duel vanavond tegen Hoogeveen / Tiendeveen is DESZ JO13-1 kampioen geworden van de Regiocup in hun poule. Met uitslagen van 1-5, 6-2, 6-0 en 3-3 de terechte winnaar.

Met 3-3 op het scorebord na de officiële speeltijd, waren het de penalty's die definitief uitsluitsel moesten geven. Na een bloedstollend spannende reeks waar bijna het gehele team in actie moest komen bleek de eerste penalty van ronde 2 vanavond genoeg om het kampioenschap definitief in de wacht te slepen.

Toch nog een kampioen aan het eind van een bijzonder voetbalseizoen dat terecht groots gevierd werd. Dik verdiend en met een dikke pluim voor de trainers / coaches Max van Dijk, Lars Visser en Ronald Voerman én dank aan vaste grensrechter Gerard Broekhuizen. Steeds werd gezocht naar mogelijkheden om te blijven trainen en voetballen. Met een niet aflatend enthousiasme hebben zij er samen voor gezorgd dat ondanks dit bijzondere jaar er nog een leuke prijs in de wacht is gesleept.

De Regiocup is een initiatief van de KNVB om de jeugd na de coronaperikelen weer te laten doen wat ze het liefst doen: voetballen.

Lees ook het artikel dat Zwartsluis Actueel plaatste.

Met dank aan Lucretia Zwiep voor de mooie foto.

Meer nieuws van DESZ JO13-1 >

Advertentie

Active Creations Zwartsluis
websitesponsor Active Creations Zwartsluis
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams