Nieuws

DESZ JO13-1 kampioen

Bekijk alle foto's!
Auteur: Marian Overmars. Foto's: 44

Donderdag 20 december | Spannend was het niet meer te noemen maar de prestatie is er niet minder om. Met maar liefst 71 doelpunten voor en slechts 6 tegen wist het team van Albertjan Overmars en Dimitri Kamerling de beker in de wacht te slepen. Ongeslagen kampioen! En weer kan DESZ een jeugdteam bijschrijven op de kampioenslijst van deze najaarscompetitie.

Het was nog bijna schemerig deze 15e december waar de laatste competitiewedstrijd tegen de 'buren' uit Veno op het programma stond. Om 9.00 uur klonk het fluitsignaal en kon het verder uitbouwen van het doelsaldo beginnen.

Met de drie dames Annelie, Britt en Anouk op de bank moesten de heren hun 'mannetje' staan. Al snel vielen de eerste goals. Het valt niemand kwalijk te nemen dat geen enkele goal werd opgenomen in de groepsapp want hé, iedereen present en kampioen waren we toch al. Uiteindelijk wisten de voetbalmannen én -vrouwen een 12-0 eindstand op het scorebord te krijgen en kon het feest beginnen!

De mooie kampioensshirts werden meteen aangetrokken én het feestje werd met knallende kurken in de kleedkamer nog even flink voortgezet!

Nog één training in 2018 en na een paar weken rust pakken we half januari de draad weer op in voorbereiding op naar we hopen een meer spannende competitie! Wij bedanken trainers en spelers van dit talentvolle team voor hun inzet én fotograaf Henk Kuik voor de mooie beelden!

Meer foto's van dit kampioenschap uit de lens van Marian zijn hier te bewonderen!

Wees sociaal en deel

Meer nieuws van DESZ JO13-1 >

Advertentie

Tamek
superstersponsor Tamek
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams