DESZ JO13-1 heeft geen kind aan WIJC JO13-1G

Auteur: Leon van der Linden.

Dinsdag 15 november | Om negen uur trapte wij af, het veld was nat en glad want het had vannacht gevroren. Desz begon goed aan de wedstrijd, vanaf de aftrap gaf Robin de bal naar Jona via Sven kwam de bal achter de verdedigers van WIJC. Leon kwam mooi vrij voor de keeper twijfelde niet en rond mooi af 1-0. DESZ kreeg genoeg kansen maar de keeper deed goed werk.

Rust.

Direct in de tweede helft wist Rick het doel te vinden 2-0. Het spel speelde zich af op de helft van de tegenstander. Ook Ali pikte zijn doelpunt mee 3-0. DESZ speelde goed over en kreeg genoeg kansen. Uiteindelijke benutte Jona deze, 4-0.
In de laatste minuut van de wedstrijd schoot Jona van afstand op het doel, de bal ging via de onderkant van de lat over de doellijn 5-0. DESZ heeft goed werk geleverd!