DESZ JO13-1 heeft geen kind aan DOS Kampen JO13-2

Auteur: Huub Geertman.

Woensdag 27 september | Na alle bekerwedstrijden en oefenwedstrijden zijn we klaar voor onze eerste competitie wedstrijd. Het is nog een beetje koud als we de warming-up gaan doen maar in de loop van de wedstijd komt de zon. Om 9 uur begint de wedstrijd.

DOS Kampen neemt de aftrap, al snel wordt de 1-0 gemaakt. De 2-0 is ook voor DESZ. De 3-1 van Mark was een schitterende vrije trap precies in de kruising. Als we gaan rusten is het 4-1 voor DESZ, we gaan de kleedkamer in en de trainers zijn tevreden maar we moeten wel onze rust bewaren.

De 4 wissels komen er in en we gaan beginnen aan de tweede helft. De aftrap wordt genomen en het staat eigenlijk meteen al 5-1 door een goede aanval. We spelen de wedstrijd rustig uit, de tegenstander probeert nog wel te scoren maar er zijn geen gevaarlijke momenten voor DESZ. Het wordt uiteindelijk 9-1 voor DESZ. Mooi begin van de competitie.