DESZ JO13-1 blijft in spoor van koploper FC Meppel

Auteur: Chris Schoonewelle.

Dinsdag 1 november | Om 9 uur begon de wedstrijd. In de eerste helft had MSC meer balbezit dan DESZ, dus het opbouwen werd ons lastig gemaakt. DESZ ging zoals altijd volop voor de bal en dit zorgde voor een hele spannende wedstrijd. Na 30 minuten was het rust met een stand van 0-0.

In de 2e helft hadden we een aantal mooie kansen. Leon schoot mooi op het doel achter de keeper langs meer er stonden 2 verdedigers en die tikten de bal er nog net voor weg. Ook MSC kreeg een goeie kans maar gelukkig tikte Huub de bal nog net weg. Toen trok Ali bij DESZ de bal voor het doel op de aanvallers maar ging er helaas niet in. Later kreeg Ali weer de bal en liep de keeper voorbij en schoot hem in de goal. 1-0 voor DESZ! Tim schoot de bal er ook nog in maar helaas was deze buitenspel.

De wedstrijd eindigde in 1-0 en DESZ heeft weer 3 punten!