DESZ JO12-1 dendert door!

Auteur: Brenda aan het Rot.

Woensdag 22 mei | De wedstrijd begint met een aanval van ACV maar Thijs redt. Hierna volgt al snel een mooie aanval van DESZ, Milan schiet op het doel maar helaas.

Gelukkig wordt er goed verdedigd door Bart en Quinten want ACV blijft aanvallen. Dan volgt er een ongelukkig eigen doelpunt, we staan achter 0-1. Gelukkig valt al snel de 1-1, Sem geeft een voorzet op Milan en de tegenstander helpt ons schiet door hem ongelukkig in het doel te schieten. Met een paar mooie reddingen staat Thijs ook vanavond weer zijn mannetje. Een vrije trap voor DESZ, Jari neemt hem maar deze bal gaat er niet in. Wederom een aanval van ACV, maar Quinten weet de 1-2 te voorkomen met een weergaloze redding.

Sem maakt de 2-1 met een vlammend doelpunt, door hem strak in de bovenhoek te schieten. Hierna volgt een mooie aanval van Imre, hij schiet via een been van de tegenstander de bal over de achterlijn. Ook Sem zorgt weer voor een "oei" moment maar ook deze bal mag er niet in. Er wordt in een hoog tempo gevoetbald, DESZ zit er fel bovenop. Voor het rust signaal klinkt probeert Imre het nog een keer maar ook deze bal heeft de keeper. Tijdens de rust zoeken de jongens de kleedkamer op maar de trouwe supporters blijven buiten tussen de mietsen.

De 2e helft
DESZ begint de 2e helft wat zwakjes. Een mooie kopbal van Jari gaat over. Imre onderschept de bal en met een goeie pass op Jari, maakt Jari hem met een hard schot af, 3-1. Het blijft heen en weer gaan. De volgende aanval van DESZ, Milan speelt de bal op Hugo, Hugo speelt terug op Milan en hij scoort de 4-1, ook deze bal eindigt in de bovenhoek.

Imre red met een kopbal een tegendoelpunt. De jongens spelen mooi vandaag,een goeie bal van Jayden en Sem maakt hem weer mooi en hard af 5-1. Maar ACV geeft niet op, al snel volgt een tegendoelpunt, er staan 2 spelers van ACV vrij en schieten makkelijk in, 5- 2. De laatste aanval is van Imre, maar de stand blijft 5-2.

Op naar zaterdag en hopen dat JO12-1 door blijft denderen.