DESZ JO11-5 wint op strijdlust van Rouveen JO11-3

Auteur: Raymon Brouwer.

Maandag 7 november | De aftrap op deze Droge maar wat matte zaterdag was stipt om 11 uur. De roodwitten begonnen met frisse tegenzin aan de wedstrijd en kregen in de 3e minuut al een kans op het doel van Rouveen maar waar DESZ nog sliep was de tegenstander klaar wakker.

In de 7e minuut van de wedstrijd kwam Rouveen verdiend op voorsprong 0-1! De daarop volgende volgende counter in de 9e minuut was het bijna raak voor DESZ maar de keeper van Rouveen liet zich niet verschalken. Rouveen schakelde gelijk over op de tegencounter en een goede redding van de keeper van DESZ voorkwam een 2e tegengoal.

DESZ kreeg kort voor rust achter elkaar 2 corners maar beide waren niet succesvol. De roodwitten was deze eerste helft zwak, toonden weinig inzet en leden onnodig veel balverlies. De 2e helft begon DESZ sterk en na 2 minuten gescoord de 1-1 eindelijk op het bord. Hierna een mooie doelpoging van Jari die helaas niet werd verzilverd maar DESZ is beter bij de les.

Na een hakbal van Declan wordt er gescoord door Bram DESZ op 2-1 voor Nu is het spel nog niet denderend maar de rood witten zoeken de duels wel op en wachten niet meer af hierdoor vergeet DESZ te verdedigen en scoort Rouveen de 2-2 de sluus moet weer aan de bak.

In de 14 minuut neemt Luca zijn 2e corner nadat zijn vorige weer tot corner werd verwerkt hieruit scoort Declan de 3-2 voor DESZ nu speelt DESZ bijna constant op de helft van de tegenstander en in de 23e minuut gaat een grote kans van desz dan ook maar net naast. Nog geen minuut later trapt Justin de bal ver uit hoog door het midden in de scrimage die dan onstaat maakt Bram voor desz de 4-2! Wat tevens de eindstand is geworden.

DESZ speelde geen denderende wedstrijd maar wist een mogelijke Nederlaag op strijdlust om te zetten in winst, en een team wint ook slechte wedstrijden bleek maar weer eens.