DESZ JO11-5 niet opgewassen tegen HTC JO11-5

Auteur: Jo-Ann Damman.

Maandag 25 september | ​Na weken hard te hebben getraind en geoefend mochten we het vandaag proberen voor de competitie tegen HTC JO11-5 uit Zwolle. We moesten naar Zwolle en de wedstrijd begon om 11:30.

Op deze mooi Herfstdag ging DESZ in de 1e helft flitsend van start en staat ook goed te verdedigen. Na enkele kansen voor Jorrit scoort echter HTC de 1-0, DESZ probeert het wel maar enkele minuten later scoort HTC de 2-0. Keeper Oscar moest verder in de 1e helft nog vol aan het werk en had een paar prachtige safes.

In de 17e minuut komt HTC weer voor de Goal en scoort weer 3-0. Enkele minuten later doet DESZ toch wat terug na een mooie rush van Bjorn scoort hij een prachtig doelpunt 3-1. Na enkele kansen heen en weer is het dan eindelijk rust. Dit gaf de trainers/leiders de gelegenheid om de jongens en meisjes van extra informatie te voorzien.

2e helt Collin staat nu op de goal en Oscar nu op de rechter vleugel. DESZ begint wederom flitsend en scoort al snel de 3-2. Het word nu echt spannend DESZ gaat ervoor en wil graag de 3e maken. Na weer enkele kansen heen en weer word het 4-2. DESZ zet weer even aan en scoort de 4-3, zeer spannende wedstijd. Op een gegeven moment laat DESZ de teugels wat vieren en loopt HTC uit naar 9-3. Helaas, was een zeer boeiende wedstrijd en volgende week houden wij de 3 punten in Zwartsluis.