Nieuws

DESZ JO11-5 met opgeheven hoofd de winterstop in

Auteur: Niels Torensma .

Woensdag 3 januari | Waar de meeste ploegen hun laatste wedstrijd van het najaarsseizoen al gespeeld hadden stond er voor JO11-5 nog een inhaalwedstrijd op het programma.

En wel tegen de nummer 3 van de competitie 's Heerenbroek JO11-1. Na een speurtocht in het pittoreske

's Heerenbroek opzoek naar het speelveld en de bijbehorende kleedkamers konden we om 10.00 uur toch aftrappen tegen de grote knapen van dit team. Op basis van de stand op de ranglijst werd ons vooraf weinig kans gegeven op een overwinning. Ook het team van s heerenbroek deed vooraf al doen voorkomen of de overwinning al binnen was. Maar na een inspirerende speech van de coaches kwam het team zeer gemotiveerd het veld op en speelden we misschien wel de beste wedstrijd van het seizoen. Qua voetbal en vooral ook op inzet werd het team van s heerenbroek volledig afgebluft. Dat we uiteindelijk toch met 4-0 van het veld liepen vond niemand erg, want we waren zeker de morele winnaar van deze wedstrijd en konden met opgeheven hoofd de douche opzoeken.

De trainers Erik en Dick hadden voor onze toppers nog een verrassing met een boodschap. Ieder teamlid kreeg een zakje knalvuurwerk met daarbij de boodschap dat we na de winterstop weer gaan knallen met elkaar. En met dit super team en 2 goede trainers gaat dat zeker weer lukken.

Het team van JO-11-5 wenst u allen goede feestdagen.

Wees sociaal en deel

Meer nieuws van DESZ JO11-5 (7X7) >

Advertentie

Tamek
superstersponsor Tamek
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams