Nieuws

DESZ JO11-5 glijdt langs Alcides JO11-4

Auteur: Henk Nieborg.

Donderdag 17 november | Het was 08:00 ’s morgens, 2 graden onder nul en we gingen op weg naar Meppel om aan te treden tegen Alcides. Na een goede warming up kon de scheids om 08:45 fluiten voor het begin. Het veld was wit en de bal was glad, wat voor DESZ lastig was en hierdoor werden de eerste paar kansen gemist door onze spits Jari.

De eerste kans van Alcides was een doelpunt; 1-0 achter. Na een praatje met Jari dat hij iets rustiger aan de bal moest blijven kwam hij los. Hij maakte de 1-1,1-2 en de 1-3 er werd vanaf dat moment goed gevoetbald en Declan scoorde de 1-4.

RUST.

Koude ranja en een babbeltje van de leiders, die zeiden dat de we zo moesten blijven voetballen en blijven overspelen. De 2e helft begon en het spel bleef goed van DESZ, Jari scoorde de 1-5 en Declan de 1-6. Jari scoorde de 1-7 en 1-8 en Bram v D de 1-9 en Jari de 1-10 toen liet DESZ Alcides wat meer voetballen en moest Justin een paar keer goed in actie komen maar hij kon niet voorkomen dat Alcides de 2-10 in het doel kon werken. De overwinning was binnen en er werd afgefloten door de scheids.

Justin, Jayden ,Senna, Boaz, Declan, Bram v D, Luka en Jari. Bram K was ziek. Jullie hebben als team gespeeld en dat heeft ons 3 pnt opgeleverd. GA ZO DOOR.

Ps de scheidsrechter had 11 doelpunten van ons gezien dus stond er 2-11 op voetbal.nl. Een bonus doelpunt dus

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij Hasselt
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij Hasselt
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams