DESZ JO11-3G verliest doelpuntrijke wedstrijd

Auteur: Sander.

Dinsdag 7 mei | Om 09.00 uur was de aftrap op sportpark de Cingellanden. In het begin waren beide teams elkaar nog een beetje aan het aftasten maar na 5 minuten onderschepte Guido de bal en schoot hem naar Bjorn, die aarzelde niet en bediende Bas met een voorzet die beheerst intikte. 1-0.

Tollebeek kreeg daarna kansen door te counteren. De verdediging, Fabian, Jari, Guido en Arthur, wisten een aantal doorbraken te voorkomen. Jan moest toch een paar keer in actie komen en met zijn vingertoppen wist hij de doelpogingen van Tollebeek net naast zijn goal te werken.

Na 15 minuten wist Tollebeek toch te scoren 1-1 en kort daarna wist DESZ een corner niet goed weg te werken en kwam Tollebeek op 1-2. In de 29steminuut kwam de bal hoog voor de goal van Tollebeek en kreeg Jorrit een goede kopkans, helaas, net op de lat. Vervolgens wist Tollebeek met een snelle aanval en een afstandsschot de voorsprong uit te bouwen naar 1-3.

In de 32eminuut was het voor DESZ toch raak, middenvelder Oscar schoot binnen! 2-3!

Een antwoord van Tollebeek liet niet lang op zich wachten, 2-4. In de 40eminuut nam Guido de bal over rechts mee het strafschopgebied in en wist met een mooi schot de keeper van Tollebeek te verschalken, 3-4 Op het middenveld was het druk, Eline wist toch steeds vaker de bal te veroveren en met haar snelheid de bal naar voren te schieten.

In een rebound kwam de bal hoog voor het doel van Tollebeek en stond vervolgens Oskar op de goede plek en de bal fraai inkopte, 4-4.

In de laatste minuten was het spannend, beide teams kregen nog kansen maar het was Tollebeek die nog wist te scoren en een 4-5 eindstand op het bord zette.