Nieuws

DESZ JO11-3G staat voor paal :) bij WVF

Auteur: Peter Krabbe.

Maandag 2 oktober | ​Vanmorgen (30 september, red.) op tijd uit de veren, want er moest gevoetbald worden in Zwolle, Westenholte welteverstaan. Om 7.30 uur op de parking in de Sluus. Alle koppen tellen en gaan!! De leiding, Nieborg, Fakkert en Krabbe keek erg slaperig uit hun ogen. Vast een pittige vrijdagavond gehad?! 

Zij reden gezamenlijk in 1 auto om wellicht de tactiek nog even helder te hebben en dat er volop gepresteerd kon worden bij WVF. Alle meegereisde supporters zochten eerst een bakkie koffie op en de spelers gingen de warming up in.

Om exact 8.30 uur (vroeg joh!!) ging de bal rollen en de eerste 3 kansen waren er direct voor DESZ. En ook direct op de paal van de goal van WVF. Cas, het snelle kereltie, krulde werkelijk waar 3x tegen de paal. En dan zul je zien dat er aan de andere kant gescoord wordt. Dat was helaas ook zo en WVF kwam op voorsprong.

Maar DESZ liet zich niet kisten en ging heerlijk verder met waar ze begonnen waren: Tegen de paal schieten. Na een strakke pass vanuit achteren weer de paal gevonden. Kort daarna was het WVF die scoorde: 2-0. Toen DESZ kort daarna weer de paal raakte leek het erop dat dit een wedstrijd van de paal zou worden.

Gelukkig hebben we Coen, met een C, die voor de bevrijdende 2-1 zorgde. Joepie en eindelijk raak. WVF maakt vervolgens kort erop weer een goal 3-1. Het was een komen en gaan van aanvallen van beide kanten, maar DESZ speelde beter en bracht WVF onder druk. Jack (Doe es Gek) Fakkert scoorde de 3-2 en er leek een stunt in de lucht te hangen.

Kort voor rust werd het nog 3-3 door Desiree die de bal hoog over de keeper liftte en prachtig scoorde. Na de thee ging het snel en deze verslaggever was uit eindelijk de draad kwijt en weet dus niet meer wie er gescoord heeft. Misschien ook een zware vrijdagavond gehad?? Iedereen heeft zijn/ haar stinkende best gedaan en uiteindelijk was de uitslag 8-6. Ik kijk terug op een bijzondere wedstrijd, de Paalwedstrijd.

Een tip aan de leiding: Probeer die gasten te leren om binnen de palen te schieten. 5 á 6x op de paal is niet goed veur de bloeddruk.

Fijne week allemaal.

Groet,

Peter Krabbe

Wees sociaal en deel

Meer nieuws van DESZ JO11-3 (7X7) >

Advertentie

Active Creations
websitesponsor Active Creations
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 550 leden
  • 2J klasse
  • 30 teams