Nieuws

​DESZ JO11-3G sluit het seizoen in stijl af

Bekijk alle foto's!
Auteur: De trainers. Foto's: 15

Donderdag 15 juni | Afgelopen vrijdag stonden de jongens en de trainers om 16:45 klaar bij snoepers om gezamenlijk richting de Nieuwesluis te fietsen, daar stond de bbq aan en kon er gezwommen, gegeten en gespeeld worden. Vervolgens kon er nog een balletje getrapt worden, tegen niet de minste tegenstander.... de ouders.. op ons mooie sportpark!

De kinderen waren razend enthousiast, de lol kon niet op. Dan weer zwemmen, dan toch niet zwemmen, dan tennis kijken, dan naar het speeltuintje, al met al een gekke boel. Tussen het spelen door moest er natuurlijk ook goed gegeten worden want… er MOEST gewonnen worden van de ouders. Paulien die de bbq tot in de puntjes goed voorbereid had en Jeroen die zich tot een prima kok mag bekronen, mochten de bespreking van de jongens natuurlijk niet horen dus die werd ook niet op de Nieuwesluis besproken. Na het eten was het even tijd voor het serieuze werk, de trainers hadden nog een mooi cadeau voor de jongens, helaas was Lisa ziek. Na mooie woorden van Marcel Vos ontvingen de jongens uit handen van de trainers; een shirtje met zijn/haar eigen achternaam erop. Aan de koppies te zien vonden ze het prachtig. Dan was het woord daarna nog even aan Tom die Marcel Vos door middel van woorden en een foto bedankte voor de afgelopen 2 jaar. Daarna was het tijd om op het fietsje te vertrekken richting DESZ. De ouders kleedden zich om, de jongens van E3 kleedden zich om en nadat de kleding goed zat… werden de voetbalschoenen op het mooie hoofdveld geplaatst en konden de foto's gemaakt worden door Karin en Anke.

In het begin van de wedstrijd bekeken beide teams hoe de tactiek en organisatie stond van de tegenstander. Het spel golfte op en neer, de ouders hadden na 10 minuten de tong al op de schoenen maar streden voor elke meter dat zij waard waren. In de 13e minuut van de wedstrijd zorgde dat dan ook voor de 0-1 voor de ouders. Vlak voor rust kregen de ouders nog een penalty, Brenda ging erachter staan maar Thijs redde fenomenaal. En dan kom je uit bij de oude voetbalwet… als je de bal er zelf niet inschiet, gebeurd dat aan de andere kant, 1-1!

In de 2e helft van de wedstrijd leken de ouders er fysiek door heen te zitten.. fysiek bij de ouders op te zijn, het warme weer speelde een rol, het hete kunstgras en de conditie liet ze in de steek. De ouders scoorden nog 2x en dat deed E3 ook, 3-3. Door naar de penalty's, het was een spannende strijd maar de ouders trokken aan het langste eind.

Dan willen wij via deze weg de ouders nogmaals bedanken voor het rijden, het wassen en de verslagen. Het was een lastig seizoen maar hierdoor werden wij beter. In elke wedstrijd hebben wij laten zien dat wij goed kunnen voetballen en dat wij daarin het beste zijn, dat de punten dan helaas niet altijd bij geschreven konden worden… dat was dan maar zo. Wij zijn trots op de jongens en meid zoals zij dit jaar zich ontwikkelt hebben en wij wensen ze heel veel succes in het komende voetbaljaar!

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij Hasselt
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij Hasselt
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams