Nieuws

DESZ JO11-3G houdt hoop op kampioenschap

Auteur: Paulien Weebers.

Dinsdag 15 november | Met nog twee wedstrijden op het programma staat die van vandaag tegen Dwingeloo op de agenda. Zoals vooraf al door de staf voorspeld zou het staartje van de competitie wel eens het belangrijkste kunnen zijn. En daar krijgen ze ook gelijk in. DESZ staat samen met SVN op de eerste plaats gevolgd door Dwingeloo op een goede tweede. Om dus nog steeds aanspraak te maken op de titel zal er eerst vandaag gewonnen moeten worden.

Met een complete selectie begint de groep iets voor half 10 aan haar warming-up waarna om 10u de wedstrijd kan beginnen. De spelers van Dwingeloo zijn gretig, actief en maken weinig fouten. Het spel ziet er degelijk en verzorgd uit en ze voelen dat er iets te halen valt. Normaal gesproken een tekst die past bij de selectie van DESZ JO11-3G. Maar die spelen vandaag slordig, ongeinteresseerd en lijken al helemaal niet te willen winnen. Slechts met een enkel moment weten ze hun niveau te halen maar afgezet tegen het spel van Dwingeloo is dat voor vandaag niet genoeg. Er wordt dan ook dik verloren 2-7.

De kansen op het kampioenschap zijn nog niet verkeken maar dan zal er over twee weken gewonnen moeten worden. Een deel van de staf is ter voorbereiding deze week afgereisd naar Meppel waar de opponent van de kampioenschapswedstrijd speelde tegen MSC. Conclusie: over twee weken zal DESZ JO11-3G in en tegen Nijeveen het beste van haar spel moeten laten zien om kampioen te worden. Qua spel, kwaliteiten, vechtlust en wil moet dan kunnen. Laten we hopen dat het vandaag een slechte generale was van een hele goede repetitie.

Advertentie

Interfloor Tapijt & Vinyl
hoofdsponsor Interfloor Tapijt & Vinyl
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams