DESZ JO11-3 wint met dubbele cijfers

Auteur: Paulien Weebers.

Donderdag 12 oktober | Zaterdagochtend 7 oktober 2017 10u, een herfstachtige ochtend waarin onze JO11-3 het thuis moet opnemen tegen de mannen uit IJsselmuiden. Ze zijn groot en maken een professionele indruk.

Toch is het DESZ die al na een paar minuten voor komt door een mooi doelpunt van de enige dame op het veld….Dees, Desi, Desire. Direct hierna weet IJVV aan te zetten maar Sylvan weet met een prachtige redding een gelijkspel te voorkomen. Deze redding geeft het team vertrouwen, er wordt goed overgespeeld en binnen 10 minuten bouwt Cas met een hattrick de voorsprong uit naar 4-0. Toch scoort IJVV vlak voor rust nog en gaan we met 4-1 rusten.

De rust heeft het team niet minder gretig gemaakt want al snel in de tweede helft komt de score op 5-1 door een doelpunt van Cas. Daar waar vorig jaar de pijp gaande weg de wedstrijd nog wel eens leeg raakte, weet JO11-3 hun krachten dit seizoen goed te verdelen. Met degelijk verdedigingswerk, goede passes van Diaz naar voren en pittig aanvallend werk ziet het geheel er goed uit. Ook Jack z'n harde werken wordt beloond met een doelpunt.

Toch weet IJVV er nog een doelpuntje uit te slepen maar de machine JO11-3 geeft niet op. Met nog 2x Cas, 1x Diaz en 1x Fabian gaat deze wedstrijd met 10-2 de boeken in. IJVV was wel duidelijk de mindere ploeg maar ook dan is goed voetballen nog knap lastig. Toch heeft JO11-3 vandaag laten zien dat ze ook dat kunnen, complimenten!