DESZ JO11-3 speelt eerste competitiewedstrijd gelijk tegen WVF JO11-5

Auteur: Hans Nieuwboer.

Vrijdag 29 september | Vandaag de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe voetbalseizoen. DESZ JO11-3 begon thuis tegen WVF JO11-5.

Over de eerste helft kunnen we kort zijn, want het enige hoogtepunt was de goede redding van de keeper van WVF op het schot van Cas die in de 13e minuut alleen op de keeper afging. 0-0 rust.

De tweede helft zorgde voor meer vuurwerk. Het was Desiree die 5 minuten na rust oog in oog stond met de keeper van de tegenpartij, maar deze had een goede redding in huis. Ondanks het grote veldoverwicht van DESZ was het toch WVF die scoorde in de 8e, de 12e en 14e minuut, waardoor ze in eens tegen een 0-3 achterstand aan keken.

Met nog een kleine 10 minuten te spelen leek dit een kansloze missie te worden. Maar schijn kan soms bedriegen want het was Cas die in de 15e minuut de 1-3 aantekende en door een eigen doelpunt van WVF in de 17e minuut stond het in eens 2-3 en was alles nog mogelijk.

Er werd nog maar een een schepje boven op gedaan en DESZ ging vol in de aanval. Het was dan ook WVF die zwaar in de verdediging moest en een overtreding was dan ook snel gemaakt. De vrije trap die daar op volgde werd fantastisch in geschoten door Diaz waardoor de eindstand op 3-3 kwam. Op naar volgende week als er weer een ploeg van WVF wacht.