DESZ JO11-3 scoort er op los en blijft zonder puntverlies

Auteur: Henriette Alberts.

Maandag 29 oktober | Op 27 oktober jl. om 9.10 uur vertrok het complete team J011-3 van DESZ naar Meppel, waar ze om 10.05 uur tegen J011-2 van Alcides moesten voetballen. De jongens en meisje hadden er weer zin in.

Na het fluitsignaal begon Alcides niet met voetbal maar met duw- en trekwerk, dit werd helaas ook door J011-3 overgenomen. Na positieve coaching door Erik en Dick veranderde het spel van DESZ gelukkig. In het tweede kwartier scoorde Jorrit een mooi doelpunt na een mooie pass van Bjorn, het was 0-1. Dit was een mooie opsteker voor de rust. Na de rust werd er steeds beter gevoetbald. En ook werd toen 0-2 door Oscar gemaakt.

Alcides deed er alles aan om terug te komen, maar helaas zonder resultaat. Daarentegen liet Bjorn zien hoe gescoord moest worden en het was 0-3. Ook maakte Bjorn een minuut later zijn tweede goal, 0-4. De diesels waren weer op gang. De verdedigers deden er alles aan om het doel leeg te houden. In het vierde kwartier maakte Eline een mooi doelpunt en toen was het 0-5.

Alcides kwam toen niet meer in het spel. Daardoor werd er na 4 minuten weer gescoord door DESZ 0-6 en dit keer weer door Jorrit. Een minuut later maakte Oscar zijn tweede doelpunt, 0-7. Dit was nog niet voldoende voor hem, want even later scoorde hij alweer en dat was 0-8. Het enigste meisje van het team Eline maakte ook haar tweede doelpunt, 0-9. En enkele minuten voor het eindsignaal maakte Oscar nog een mooi doelpunt en toen was het 0-10.

Het was een lekkere wedstrijd voor het doelsaldo 0-10. We zijn trots op deze toppers. We hopen volgende week wederom een leuke pot voetbal te zien met veel doelpunten.