Nieuws

DESZ JO11-3 laat VSCO ontsnappen

Bekijk alle foto's!
Auteur: Marike Akkerman. Foto's: 5

Donderdag 26 oktober | In alle vroegte op de zaterdag onderweg naar Oosterwolde. Half 9 aftrap…. Lekkere start van het weekend.

Alle trainers staan paraat. Normaal 2 maar deze wedstrijd stonden er nog 5 extra langs de kant van DESZ. Het is even wennen op gewoon gras. Dus de overhand was dan ook gelijk voor VSCO. In de derde minuut kregen we al een doelpunt om de oren. Dit maakte DESZ gelijk wakker. Na een super mooi samen spel en een prachtige voorzet van Cas tikt Desiree de bal in het doel. 1-1. Het is een mooie wedstrijd met van allebei de kanten genoeg kansen. Maar helaas viel de goal aan de verkeerde kant. 2-1.

Daarna direct weer een vrije trap van VSCO dichtbij de goal. Gelukkig voor ons miste deze de netten. Waarop Diaz even voordeed hoe een vrije trap te nemen. 2-2. De verdediging deed goed zijn best. Desiree schoot de 2-3 erin met direct daarna weer een tegen goal. 3-3. De spanning van de wedstrijd was te merken bij het team. Met wat irritaties hier en daar wist Cas er een penalty uit te slepen. Helaas miste hij deze kans. De rest van team probeerde Cas een beetje op te beuren. Koen speelde ook een geweldige wedstrijd maar miste op een haar na ook het doel.

Desiree schoot dé 3-4 binnen en na en paar mooie reddingen van Sylvan kon hij het laatste schot van VCSO niet tegenhouden. Eindstand 4-4 na een spannend potje voetbal!

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij Hasselt
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij Hasselt
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams