Nieuws

DESZ JO11-1 sterker maar verliest toch

Bekijk alle foto's!
Auteur: Renate Volken. Foto's: 3

Zaterdag 16 maart | ​Na twee weken geen wedstrijd te hebben gespeeld, was het vandaag weer voetbaldag. Om half tien vertrok JO11-1 weer bijna onder privé begeleiding richting Meppel. Daar een korte warming-up te hebben gehad, stond het team klaar om te ballen. 

Na twee weken geen wedstrijd te hebben gespeeld, was het vandaag weer voetbaldag. Om half tien vertrok JO11-1 weer bijna onder privé begeleiding richting Meppel. Daar een korte warming-up te hebben gehad, stond het team klaar om te ballen. De pot begon lekker fanatiek. Er werd over en weer gespeeld en er werden al snel een paar kansen gecreëerd. Rakelings werd er langs het doel geschoten en een schot pal op de goal ving de keeper van Meppel helaas goed op. Ook een kopbal mocht niet in de netten belanden, maar ging er jammer genoeg net overheen. Vlak voor de eerste time-out werd er voor de spanning nog even een bal keihard op de lat geschoten.

Na een korte onderbreking werd het keepertje van Meppel gewisseld, voor een iets grotere. Meppel kwam nu iets meer aan de bal, en zorgde nog even voor een zeer spannend en rumoerig gevecht voor de goal van DESZ. JO11 vocht terug en kwam met een prachtig schot, helaas tikte de keeper de bal over het doel.

Ook na de rust kreeg DESZ nog aardig wat kansen, maar óf de bal vloog naast het doel óf de keeper kwam goed in actie. Over het algemeen was DESZ goed aan de bal, alleen kreeg Meppel nu af en toe kans om te schieten. Maar ook deze kansen werden onder andere door een goeie redding van de keeper buiten de netten gehouden. DESZ kreeg het dan eindelijk toch voor elkaar; 0-1. Meppel liet het hier echter niet bij zitten, en al snel volgde de 1-1, en ook de 2-1 was niet meer te voorkomen. Tijd voor de volgende time-out.

Na twee keer de bal nog een keer in het zijnet te hebben geschoten, kreeg Meppel toch nog een keer de bal goed voor de voeten, maar ook zij wisten de bal niet meer tussen de netten te krijgen. DESZ was de sterkere partij deze pot, maar jammer genoeg wist Meppel de overwinning te pakken.

Wees sociaal en deel

Advertentie

Active Creations
websitesponsor Active Creations
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams