DESZ JO 17-2 maatje te groot voor VENO JO 17-2G

Auteur: Max Kerssies. Foto's: 89

Dinsdag 17 september | De laatste bekerwedstrijd voor DESZ om door te gaan naar de volgende ronde van de beker. Er moest met minimaal 10-0 gewonnen worden uit tegen VENO om zeker te zijn om door te gaan in de beker. En dat hebben ze met 23 treffers zeker laten zien.

De wedstrijd was nog maar net een paar minuten bezig en Niels tikt de 0-1 binnen. Nog geen minuut later stond 0-2 door een vanaf de zijkant geschoten bal door Tiemen. Na 5 minuten spelen komt DESZ voor met 0-3 door Niels. Daarna begonnen Niels op dreef te komen. De 0-4, 0-5, 0-6, 0-7 en de 0-8 zijn benut door Niels met 2 assists, waaronder 1 corner door Nick. Met 0-8 ging DESZ met een nu al dikke uitslag de kleedkamers in.

De 2ehelft werd er niet minder op. Direct na de aftrap scoorde DESZ de 0-9 door Nick die scoorde. Daarna kreeg DESZ de smaak te pakken binnen 10 minuten werden er nog is 5 goals gescoord met een hatrick voor Nick, een assist en goal door Willard en nog ééntje door Niels. Het staat ondertussen al 0-14! Maar het is nog lang niet klaar met de goals. Nummer 15 is een corner, genomen door Nick en Niels die scoort. Dan de 0-16, Willard scoort en Niels met de assist. De 0-17 is wederom weer een goal door Niels. 0-18 nul is een afstand schot door Dave Rietveld, die via de paal en de keepster de goal invliegt. De 0-19 wordt gescoord door Tiemen, zijn 2evan de wedstrijd. Nummer 20 en 21 worden door niemand minder dan Niels erin geschoten. Na 12 doelpunten wordt Niels samen met Max gewisseld door coach Gerwin. Na de wissel doet VENO nog wat terug, maar eerst scoort Jelmer de 0-22 binnen. De 1-22 is niet meer dan een doelpunt voor de statistieken. De tot nu toe staande verdediging en de keeper konden de nul niet behouden. Daarna komt er nog één laatste goal door Jelmer.

De uitslag, een onvoorstelbare en bizarre 1 tegen 23.