​Desz JO-13-1 versus C.S.V. '28 JO-13-3

Auteur: Rens Bakker. Foto's: 3

Dinsdag 31 januari | Om 18.10 uur moesten we ons verzamelen bij DESZ op deze koude doordeweekse dag in januari. Sanne Boender was voor ons een nieuw gezicht. Zij mocht vanavond meedoen nadat ze de laatste tijd erg goed bezig was bij de JO 13-2. Herman was niet fit genoeg en deed niet mee.

De aftrap was 18:45 uur en beide ploegen speelden vol op de aanval. CSV speelde met een valse spits waardoor we achterin niet goed stonden.

De eerste goal viel na 16 minuten spelen door csv nadat we achterin niet goed stonden op te letten.

In de 20ste minuut de goal van Haben Amahadary die heel knap inschoot. Er ontstonden nog wat kansjes over en weer maar beide ploegen kennen niet echt een afmaker.

Na 30 minuten spelen is het rust en neemt de trainer wat dingen met ons door wat verbetert kan worden.

In de tweede helft was het spannend. DESZ kwam er vaak goed door maar uiteindelijk weet CSV toch te scoren in de 43ste minuut.

Na de tegengoal gaat DESZ nog aanvallender spelen en geeft men ook ruimte weg aan CSV maar eindigt de wedstrijd in 1-2. Qua kansen was dit wel verdient. Qua inzet was een gelijkspel verdient geweest. Niet getreurd, we hebben we weer een aantal dingen geleerd en op naar de laatste oefenwedstrijd as zaterdag thuis tegen Oldemarkt JO-13-1.

Vol goede moed, want we zijn het voetballen nog steeds niet verleerd, enkel vergeten we ons zelf te belonen en maken we verdedigend te veel onnodige fouten. Dat moeten we verbeteren.