Nieuws

DESZ J013-1 speelt uit bij VHK

Bekijk alle foto's!
Auteur: Corine Nieuwboer. Foto's: 2

Donderdag 21 november | Zaterdagmorgen 16 november, de heren en de dame mochten wat langer blijven liggen deze ochtend. 10.00 uur vertrek ook wel eens lekker. Tjeerd trakteert ons op een mooie rondrit richting St. Jansklooster. Gelukkig was hier in het wedstrijdschema rekening mee gehouden. Netjes op tijd op het terrein van VHK. Niks aan het handje. De spelers zien er fris uit, komt dit door het later opstaan of heeft de conditietraining van afgelopen woensdag gelijk goed resultaat? We gaan het straks zien.

Deze verslaggeefster heeft de mazzel dat de reizende reporter precies op tijd arriveert en het verslag voor thuisblijvers bijhoudt op de app. Zo komt er ook nog voetbaltaal in dit verslag.

De wedstrijd is nog maar net gestart of Hugo komt over rechts met een mooie aanval, waaruit Joey met gemak kan scoren. 0-1. Dit is een lekkere start. Desz is lekker op dreef, Joey zorgt voor 0-2. Het Desz team is sterk, ze hebben goed samenspel. Weten het juiste mannetje te roepen wanneer de bal voor diegene bestemd is. Spelen de bal dan keurig af. En heeft het team een missertje dan zorgt Thijs ervoor dat hij dit oplost. Jack zorgt voor een goede redding om een tegenpunt te voorkomen. Dit loopt als een trein. Imre maakt hier goed gebruik van. Door een kruising in de hoek wordt het 0-3.

De trainer en leider vinden het tijd voor een wissel, iedereen dezelfde speeltijd geven, Bas, Oscar en Cas komen erin. Vlak daarna maakt Imre de 0-4. Dit smaakt naar meer. Coen doet een mooie poging. Daarna Imre weer. Shit de lat, Cas is scherp, ziet dit en gebruikt zijn kans. Bam! 0-5.

VHK doet zijn best om ook te kunnen aanvallen. Maar probeer maar eens langs Bart, Bas of Quinten te komen. Dan moet je wel wat in huis hebben. Wanneer 1 van de drie de bal in bezit heeft, weten ze deze weer prima af te geven aan het middenveld.

Milan en Sem, werken hard om de bal te houden en maken een mooie aanval, Oscar maakt deze af. 0-6 is de stand gelijk na rust. Kan er dan niks meer misgaan? Helaas wel, even was de scherpte weg bij Desz. Een foute terugspeelbal zorgt dat de VHK'ers kunnen scoren. 1-6.

Dit mag niet weer gebeuren. Ze staan weer op scherp. Hugo zet dit om naar daden en scoort de 1-7. Het spel gaat verder. Er gebeurt links achter wat op het veld. Niet goed te zien voor de supporters, is er sprake van een wel of niet bewuste terugspeelbal? De scheidsrechter heeft het voor het zeggen en geeft VHK een vrijetrap. Desz stelt een muur op. Desiree laat ook zien dat ze ballen heeft en houdt net als de jongens de handen voor het kruis. Zo hoort dat. De muur is te lastig voor VHK. Er volgt geen tegen doelpunt. Even later speelt Hugo door naar Milan, Milan doet wat ie moet doen. Weer een punt erbij. De wedstrijd wordt afgesloten met de stand 1-8. Een verdiend resultaat!

Wees sociaal en deel

Meer nieuws van DESZ JO13-1 >

Advertentie

Active Creations
websitesponsor Active Creations
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams