Nieuws

DESZ J011-3 uit gebekerd

Bekijk alle foto's!
Auteur: Renate Volken. Foto's: 6

Dinsdag 19 september | Op zaterdag 16 september 2017 stond de bekerwedstrijd Genemuiden Jo11-3 – DESZ J011-3 op het programma. De sfeer op het sportpark was ongeveer hetzelfde als het weer; hopeloos.

De eerste paar minuten vlogen voorbij, zo ook de eigen doelpunten. Gelukkig bleven de koppies van DESZ omhoog en deden ze hun uiterste best om het nogal fysiek en mentaal sterke Genemuiden bij te blijven. Na een flinke uithaal van Jack stond het dan ook 3-1. Niet lang daarna kreeg Cas de bal goed voor de voeten; 3-2. Dit ging de goede kant op. Helaas lag de bal na deze score vaker in de voeten van de tegenstanders dan van DESZ. Ze probeerden zich nog door de verdediging van Genemuiden te knokken, maar door een paar ongelukkige ballen, viel de bal nog een paar keer in de verkeerde netten.

De stand was dan ook opeens 6-2. Doordat de scheidsrechter nog al druk was om de DESZ supporters in de gaten te houden, en te corrigeren, viel het hem dan ook niet op dat Genemuiden scoorde. Deze werd dan ook niet genoteerd en het spel werd vervolgd. Maar ook dit veranderde niets aan het verloop van de wedstrijd. Bij 9-2 zag iedereen de bui al wel hangen, en werd er onderling letterlijk af en toe gestreden om de bal. Een duwtje hier, een tackel daar, maar de vrije trappen vaak voor Genemuiden.

Diaz wist de score nog naar 9-3 te brengen, maar hier bleef het dan bij, toen het eindsignaal klonk. Jongens en meid van Jo11-3; jullie hebben goed jullie best gedaan. Helaas de wedstrijd niet gewonnen, maar voor jullie inzet een dikke duim!

Advertentie

Active Creations Zwartsluis
websitesponsor Active Creations Zwartsluis
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams