Nieuws

DESZ-Familiedag - Geef je snel op!

Auteur: Elco, Jeanet, Myrna en Gerjan .

Woensdag 29 mei | Zaterdag 15 juni staat de DESZ- familiedag 2019 op het programma. Een dag waarop we onder het motto #SAMENDESZ met familie kunnen napraten en terugblikken op het afgelopen voetbalseizoen!

Dit zullen we doen aan de hand van een zeer gevarieerd en vernieuwd spellencircuit, het rode-draad spel en als afsluiter de penaltybokaal. We beginnen in de ochtend met het gezamenlijk ontbijt en tussen de spellen door is er de mogelijkheid om overheerlijke broodjes worst of hamburgers te nuttigen. Het programma loopt ongeveer tot 16:00, maar kan nog enigszins worden aangepast of ingekort ivm het nacompetitieprogramma van DESZ 1 en DESZ2. Uiteraard laten we dit de deelnemers tijdig weten.

Daar ben jij natuurlijk bij met jouw familie en/of vrienden! Evenals vorig jaar kun jij je individueel opgeven, maar ook als team (ca. 10 personen). Extra leuk om met je familie een team te maken. Geef je dus bij voorkeur samen op! Inloop (met ontbijt) 's ochtends om 9.30 uur.

Let op: Opgave loopt t/m zondag 9 juni 18.00

Hoe?
Mail je naam + namen van je familieleden + leeftijd + de teams waarin ze eventueel voetballen bij DESZ naar beleid@desz.nl.

Indien er meerdere familieleden bij DESZ voetballen, is het belangrijk dat je alle teams vermeldt.

Wij kijken uit naar een dag in het teken van #SAMENDESZ!

Sportieve groet,

Elco, Jeanet, Myrna en Gerjan

Wees sociaal en deel

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams