DESZ F6 zet Roeveen F4G aan de kant

Auteur: Nelleke Jordens.

Maandag 21 september | Na een goede warming-up van de trainsters begint de wedstrijd. Een verslag van de wedstrijd tussen DESZ F6 en Rouveen F4G.

In de eerste helft begint DESZ F6 ontzettend sterk en ze laten zien dat ze willen vechten als echte leeuwen! De wedstrijd is nog maar net begonnen of Rojel Visscher krijgt een dot van een kans, z'n schot mist echter net het doel. De jongens en meisjes verdedigen heel goed en houden de bal goed bij het doel weg.

Even later krijgt Rojel voor de 2e keer een dot van een kans, echter helaas weer net mis, hij is een echt Wesley Snijder toppertje. De derde keer maakt Rojel het wel af en maakt het eerste doelpunt voor F6 dit seizoen om 12.18uur.
Het team krijgt de smaak van het doelpunten maken gelijk te pakken want een minuut later maakt Guido Frank er 2-0 van, dit is gelijk de ruststand.

Ook de tweede helft begint het team erg sterk en laat duidelijk zien nog niet moe te zijn gestreden. Na een minuut of 5 in de tweede helft is het opnieuw raak, Thijme Postma schiet de bal prima in: 3-0. Niet veel later krijgen Damian Kort en Eline Meijerink nog een paar goede kansen welke net worden gemist. Na een kwartier spelen schiet Isa Boerhof opnieuw raak voor DESZ F6 en bepaald hiermee de eindstand op 4-0. Het was een gave wedstrijd waarin Rouveen het erg moeilijk had en waarin DESZ zeer geconcentreerd speelde en geen ruimte heeft weggegeven. Wat een team!

In de penalty's hebben ze het ook heel goed gedaan, Collin heeft goed gekeept!! een echte Jasper Cillessen!! ga zo door Collin! Wij als ouders zijn heel trots op dit team DESZ F6. Zo door blijven gaan!!