DESZ F6 wint ruim van Ruinerwold F6

Auteur: Angelique Knobbe .

Donderdag 19 maart | Afgelopen zaterdag 14 maart was onze eerste uitwedstrijd tegen Ruinerwold F6. Op een frisse zaterdagmorgen vertrokken we om 9.10 uur met onze spelers en trouwe supporters naar Ruinerwold.

Senna staat de 1ste helft op het doel. In de 6e minuut door middel van mooi overspel tussen Jayden&Fabian, maakt Jay de 0-1.
De spelers gaan fanatiek verder, Fabian maakt de 0-2 wat een mooi doelpunt vanuit een cornerbal !! 3e kans van Jay helaas op de lat, maar toen.. door goed en snel overspel maakt Jayden de 0-3, en snel daarna de 0-4 door Jay..

Ruststand 0-4!

2e helft is Bram keeper. DESZ gaat verder waar ze gebleven waren en Fabian maakt de 0-5 en door snel overspel Guido de 0-6!!
Vanaf de zijkant een mooie paas van Senna naar Fabian die zorgt voor de 0-7. Marijn maakt een mooi doelschot maar helaas net langs het doel. Dan doet Ruinerwold toch iets terug en wordt het 1-7. In de eindfase van de tweede helft maken Jayden en Jay beiden nog een doelpunt en de eindstand komt uiteindelijk op 1-9. Top prestatie van de boys !!

Volgende week komt Diever Wapse F4 op bezoek.