DESZ F6 verliest van Willemsoord F1

Auteur: Henriette Albers.

Maandag 16 november | ​Op 7 november jl. moest F6 thuis voetballen tegen Willemsoord F1. De spelers van F6 hadden er weer zin in. Na een fanatieke warming up begon de wedstrijd om 12.00 uur.

In de beginfase kreeg de tegenpartij eerst een paar vrije trappen. Daarna kreeg F6 de grip op de wedstrijd. Het was een leuke wedstrijd om naar te kijken! De bal ging van de ene kant naar de andere kant van het veld. Na 8 minuten werd er door F6 hands gemaakt in het strafschopgebied, hiervoor gaf de scheidsrechter een penalty. De speler van Willemsoord F1 schoot de bal hoog over. Onze keeper hoefde gelukkig niet in actie te komen. Enkele minuten daarna kreeg Willemsoord een vrije trap en deze werd hard in het doel geschoten. Helaas kon Daan de bal niet tegen te houden. Het was 0-1.Toen was het de beurt van F6 om gelijk te maken. En ja hoor, door goed overspelen kwam de bal bij Guido en hij schoot de bal achter de keeper 1-1. Super! Daarna werd afgefloten door de scheidsrechter voor rust. De jongens van F6 kregen door de leider een inspirerende speech. Het zou leuk zijn als deze wedstrijd gelijk zou eindigen. De teams waren even goed.

Na de rust had Willemsoord F1 de keeper gewisseld. De lange keeper van de eerste helft veranderde in een spits en een kleine verdediger werd een keeper. Willemsoord begon goed in de tweede helft. Ze scoorden ook vrij snel hun tweede doelpunt 1-2. Helaas! Daarna speelde F6 erg leuk. Ze konden elkaar goed vinden. De verwachting was dat het 2-2 zal worden, maar na een uitval van Willemsoord werd de bal door een van hun spelers ingeschoten. Onze verdedigers konden de bal niet bemachtigen. Toen was het 1-3. Jammer!

F6 probeerde nog terug te komen, maar helaas zonder resultaat. De eindstand is 1-4 geworden. De spelers van F6 hebben de wedstrijd met veel enthousiasme gespeeld. Goed gedaan jongens en meisjes! Als jullie voor jullie inzet punten zouden krijgen, dan hadden jullie zeker gewonnen. De doelpunten zullen zeker komen als jullie zo doorgaan. Succes F6!