DESZ F6 verliest eerste thuiswedstrijd

Auteur: Sander Frank.

Donderdag 17 september | Vandaag stond de eerste thuiswedstrijd op het programma. Na instructies van de Leider/trainer gingen we fel van start. In de beginfase kreeg Isa gelijk al een mogelijkheid, helaas ging het afstandsschot net naast het doel. Kort daarna kreeg ook Guido een kans, deze ging net over de goal. In de verdediging stonden Niels en Eline sterk te spelen. Door een mooie redding van Collin bleef het nog 0-0.

Halverwege de eerste helft werd Diever/Wapse sterker en kregen een aantal kansen. Deze kansen werden door de tegenstander verzilverd en stond het 0-1. Kort daarna kwam de 0-2 op het bord te staan en uiteindelijk gingen we met 0-3 de rust in.

In de tweede helft gingen we weer voortvarend van start. Diever/Wapse had moeite met ons middenveld. Arthur, Daan en Thijme maakten het de tegenstander erg moeilijk. In de laatste minuten van de tweede helft zag een speler van Diever/Wapse toch een gaatje en wist te scoren zodat er een 0-4 eindstand op het bord kwam te staan.

De volgende wedstrijd is op 19 september, om 09.00 uur een thuiswedstrijd tegen Rouveen SC F6.