DESZ F6 heeft de smaak te pakken

Auteur: Arjan Meijerink.

Woensdag 30 september | Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd uit tegen Oldeholtpade op het programma. Na de zege vorige week zijn we benieuwd of DESZ het doel weer weet te vinden. Direct na het start fluitsignaal begint DESZ aanvallend te spelen. Dit mooie spel wordt al snel door Eline omgezet in de 0-1. Oldeholtpade doet zijn best om een tegen doelpunt te maken maar het geluk is aan onze kant. Voor de toeschouwers en leiders soms wel erg spannend om te zien.

Gelukkig zijn er mooie aanvallen van onze kant en Guido scoort met een goed schot op het doel, 0-2. Met deze stand gaan we de rust in. Ook na de rust blijkt DESZ de sterkere partij met de duidelijke wil van onze spelers om de bal te veroveren. Soms is het na de veldhelft wissel wel lastig om de juiste kant op te rennen maar dat mag de pret niet drukken. Niels maakt een prachtige goaaal en staat de 0-3 op het scorebord. Daarna worden we alleen maar sterker met veel net niet doelpunten. Toch moest Collin onze keeper af en toe een belangrijke redding uitvoeren. Eindstand 0-3.