DESZ F6 begint carrière veelbelovend

Auteur: Mariska Sluiter.

Maandag 9 maart | Zaterdag 7 maart was het zover. De eerste competitiewedstrijd van DESZ F6.

Iets voor 9.00 begon de wedstrijd en al snel werd het 1-0 door Coen. Een paar minuten later schoot Marijn de bal op doel maar de keeper redde goed. Na 7 min brengt Bram de stand op 2-0. Ook Olde Veste gaat op jacht naar een doelpunt maar Senna redde de bal prima. Het regent kansen maar het blijft 2-0. Olde Veste probeert het nog een keer maar verdediger Jayden haalt de bal prima weg.

Na de rust was het nieuwkomer Fabian die zich liet zien. Hij scoorde 3-0. Gelijk daarna maakt Coen 4-0. Fabian maakt 5-0 en Bram 6-0. DESZ krijgt nog heel veel kansen maar die gaan er niet in. Tot Bram een super pass geeft aan Fabian die de eindstand op 7-0 zet.

Senna,Jayden,Jay,Coen,Fabian,Cash, Guido,Bram en Marijn super goed gedaan.