DESZ F5 wint met 6-0!

Auteur: Koen Geertman en Elma Visscher. Foto's: 5

Maandag 21 september | Zaterdag 19 september 2015, de tweede competitie wedstrijd voor de jongens van F5 staat op het programma. Vorige week speelden ze een goede wedstrijd maar bleek de tegenstander gewoon te sterk. Vandaag een nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Om 9u wordt er afgetrapt tegen de meiden van Olde Veste F8. Evan mag beginnen op keep en hij heeft de eer als eerste de nieuwe handschoenen uit te proberen. Voorlopig is dat echter niet nodig want de F5 opent met een prachtige aanval en Boris scoort met "z'n verkeerde been", 1-0!

DESZ blijft in de aanval en mag een paar corners nemen die helaas niet tot doelpunten leiden. Milan schiet de bal maar net langs. Na nog een paar doelpogingen weet Owen te scoren, het is 2-0! De spelers van Olde Veste hebben geen tijd om zich te herpakken. Boris is op dreef, hij maakt de 3-0 en, na een prachtige pass van Steijn, de 4-0.
Na een corner van DESZ ontsnapt één van de tegenstanders met de bal. Bjorn weet haar echter in te halen en de bal af te pakken. Evan's nieuwe handschoenen blijven ongebruikt. DESZ gaat weer in de aanval en vlak voor rust scoort Koen 5-0.

In de tweede helft mag Owen op goal. De jongens van F5 weten elkaar goed te vinden. Julian geeft een mooie steekpass op Milan, Milan passt naar Steijn die net het doel mist maar er wel een corner uit sleept. Koen neemt de corner en er volgt een geweldig afstandsschot van Julian, lat!! DESZ blijft in de aanval, het regent inmiddels best hard maar de spelers lijken er weinig last van te hebben. Jorrit vindt Steijn, Steijn speelt de bal naar Evan en die maakt er 6-0 van! Olde Veste geeft nog niet op, ze krijgen een corner en Owen moet aan de bak. Bjorn verdedigt uitstekend en het gevaar is al weer geweken. Aanvallen maar weer. Jorrit haalt nog één keer uit, net naast. Dan fluit de scheidsrechter voor het einde.

Goed gedaan jongens, het was weer een erg leuke wedstrijd om naar te kijken!