Nieuws

DESZ F5 verliest doelpuntrijke wedstrijd

Auteur: Ronald Voerman.

Dinsdag 3 november | ​Het is 3 voor negen en DESZ F5 is aangekomen in Zuidwolde. Snel de kleedkamer in, shirt aan en het veld op. Net op tijd dus, want de wedstrijd begint om 9:00 uur. Vandaag zijn we met 7 spelers. Dat betekent geen wissels. Aan de bak mannen.

De eerste kansen zijn voor Zuidwolde en het lijkt wat tam vandaag met onze kerels. DESZ komt zwaar onder druk en het wordt 1-0 voor Zuidwolde. Het heeft even geduurd, maar eindelijk komt DESZ naar voren en er komen kleine kansen. Dan een uitbraak van DESZ en Owen schiet hem langs de keeper. Het staat 1-1. Te snel gejuicht want bij de eerste de beste afstandsschot is het al weer 2-1. Boem over de keeper heen. Vervolgens wordt het dan ook nog eens 3-1 en 4-1. Tijd om te gaan rusten en even bijpraten met de leider. Er moet iets veranderen om de wedstrijd om te buigen naar een goed resultaat. En het werkt.

Direct na rust een aanval DESZ en via een mooie combinatie het 2de doelpunt; Jorrit schiet hem binnen 4-2. Koen maakt er daarna 4-3 van en het lijkt of Zuidwolde de weg kwijt is. Toch komt Zuidwolde weer naar het doel van DESZ en met wederom een afstandsschot wordt het 5-3 en vervolgens 6-3 en 7-3. Toch laat DESZ zich niet kisten en Bjorn breek uit. Een lange dribbel over wel 60 meter en hij schiet de 7-4 binnen. Jorrit tikt snel daarna de 7-5 in het doel. DESZ wil meer en blijft druk houden op het doel van Zuidwolde. Owen ziet zijn kans schoon, krijgt de bal en maakt er 7-6 van . Jaaaaaa het kan nog. Er volgen nog een paar goede kansen voor DESZ, maar dan klinkt het eindsignaal. Jammer mannen. Een gelijkspel en misschien een nipte overwinning zat er nog bijna in. Het was een bijzondere wedstrijd. Soms wat minder en dan weer goed.

Advertentie

Active Creations Zwartsluis
websitesponsor Active Creations Zwartsluis
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams