Nieuws

DESZ F5 tegen SV Steenwijkerwold F2

Auteur: Lian Jacobs-de Jonge.

Maandag 21 maart | ​Een mooie frisse ochtend, prachtig voetbal weer. We spelen thuis tegen SV Steenwijkerwold F2. Met Steyn in het doel beginnen de jongens net als anders met goede zin en de focus op de bal. Echter, Steenwijkerwold maakt als snel de 0-1. Onze jongens zijn nog niet onder de indruk en gaan verder met prachtig voetbal. Met Koen en Bjorn in de verdediging is het lastig voor Steenwijkerwold om er langs te komen. Steyn blijft geconcentreerd en heeft een mooie redding. Milan komt met een schot op de goal, maar helaas. Inmiddels is het 0-2.

Daar is dan de 1-2, en verdiend, de goal wordt gemaakt door Owen. Hier krijgen de jongens energie van en net voor het einde van de eerste helft schiet Boris vanuit een corner de bal op de paal.

In de tweede helft staat Milan in de goal. Het is een spannende wedstrijd. De beide clubs zijn nogal aan elkaar gewaagd maar DESZ F5 heeft het betere van het spel en zet Steenwijkerwold stevig onder druk. En vanuit een corner, genomen door Jorrit, komt de bal komt bij Evan op zijn nieuwe voetbalschoenen en dat heeft Steenwijkerwold geweten. Evan haalt uit en poeiert de bal in de bovenhoek: 2-3.

De spanning stijgt, de jongens spelen samen, maken mooie acties en lopen de benen uit hun lijf. Jammer dat dan ook tussendoor de 2-4 komt.

Boris maakt de 3-4, en we houden het gevoel dat het nog kan….!!! Helaas wordt het net voor het eind 3-5. Steenwijkerwold wint. Wat een mooie wedstrijd om naar te kijken. DESZ F5 kan weer trots zijn op een mooie sportieve wedstrijd.

Goed gedaan jongens!!!

Advertentie

Active Creations Zwartsluis
websitesponsor Active Creations Zwartsluis
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams