Nieuws

DESZ F5 rolt Giethoorn F3 op

Auteur: Pieter Volken.

Woensdag 11 maart | DESZ F5 laat direct in de eerste competitiewedstrijd zien wie er favoriet is voor de titel in deze najaars competitie!

De week voorafgaand aan deze wedstrijd was er maandagavond en woensdagavond weer bikkelhard getraind door onze jongens en de opkomst was zoals altijd weer 100%. Dit had natuurlijk ook te maken dat wij onze eerste wedstrijd thuis tegen Genemuiden F7 moesten voetballen!

Maar helaas Genemuiden F7 zag de bui al hangen en hebben zich voortijdig bij de KNVB gemeld of ze niet in een andere competitie ingedeeld konden worden. Vandaar dat er besloten werd om onze laatste competitiewedstrijd tegen Giethoorn F3 naar voren te halen, om toch te kunnen voetballen op deze mooie lente dag van afgelopen zaterdag 7 maart.

Om 11.30 stonden onze jongens dan ook te trappelen om te beginnen. De trainers zagen al aan de koppies van onze verdedigers (Elion, Leroy) en keeper (Jan) dat die vast beraden waren om de nul te houden! En aan de geheimzinnige blikken van de middenvelders (Sylvan, Diaz en Luca) kon je wel zien dat die al een idee hadden hoe ze onze spitsen (Imre, Desiree en Joey) vrij voor het vijandelijke doel konden zetten.

Zoals het allemaal bedacht was werd het dan ook uitgevoerd en werd Giethoorn met maar liefst 24-0 van de mat gespeeld! Ongelofelijk wat een uitslag, wie had dat van tevoren gedacht.

De trainers waren dan ook super trots!! Op naar volgende week thuis tegen Alcides F6

Advertentie

Interfloor Tapijt & Vinyl
hoofdsponsor Interfloor Tapijt & Vinyl
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams